De rätta färgerna!

May 1, 2013

Så som många andra framgångsrika företag har Istone en bestämd färg och stilprofil. Det ska synas att man har med IStone att göra. När vi fotograferade var det därför självklart att påmninna personalen om att klä sig i de rätta färgerna, att köpa hem några blommor i rätt färger osv.

 

Dessvärre var fotöljen i bakgrunden orange och bildskärmen fick en konstig nyans på grund av lysröret i taket. Som de falkugglor vi är fixadede vi så klart detta och drev färgerna i efterbehandlingen, så att de perfekt matschade företagsprofilen! Behöver vi förklara att kunden blev mer än nöjd?!

Please reload

Featured Posts

De rätta färgerna!

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

FÖRETAGSFOTOGRAF STOCKHOLM FALKUGGLA

Copyright © 2016 Företagsfotograf Stockholm Falkuggla. All rights reserved. Fest eller bröllop på gång? Besökt gärna min bröllopsida!